Samostatne zárobkovo činné osoby popri zamestnaní a vymeriavací základ na účely nemocenského poistenia, ... - Macková, Zuzana
Samostatne zárobkovo činné osoby popri zamestnaní a vymeriavací základ na účely nemocenského poistenia, dôchodkového zabezpečenia, zdravotného poistenia a príspevku na poistenie v nezamestnanosti. Vymeriavací základ na určenie poistného na nemocenské poistenie a dôchodkové zabezpečenie samostatne zárobkovo činných osôb a spolupracujúcich osôb. Vymeriavací základ na určenie poistného na zdravotné poistenie.