Zamestnanci a zamestnávatelia
Výklad otázok týkajúcich sa pojmov zamestnanci a zamestnávatelia a pracovnoprávnych vzťahov. Kto môže byť zamestnávateľom. Spôsobilosť právnických a fyzických osôb byť zamestnávateľom. Kto robí právne úkony za zamestnávateľa. Aký je rozdiel medzi poverením a zastúpením. Kto môže byť zamestnancom. Aké sú znaky pracovného pomeru.