Hodnotenie spokojnosti zákazníka - Mateides, Alexander
Prečo je potrebné hodnotiť spokojnosť zákazníka. Východiská pre hodnotenie spokojnosti zákazníka. Dilema, či skúmať percepciu zákazníka alebo postavenie trhu. Využitie externej agentúry pre výskum trhu. Spokojnosť zákazníka ako veličina efektívnosti pre marketing. Význam marketingového výskumu pre manažérske rozhodovanie. Kvalitatívny a kvantitatívny výskum. Výskum spokojnosti zákazníka ako súčasť marketingového výskumu. Klasifikácia metód výskumu.