Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o povinných výtlačkoch ...
Dôvodová správa k zákonu, ktorým sa mení a dopĺňa zákon o povinných výtlačkoch periodických publikácií, neperiodických publikácií a rozmnoženín audiovizuálnych diel.