Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 18/1996 Z.z. zo 14. novembra 1995 o cenách v znení zákona c. .../2000 Z.z.
Úplné znenie zákona č. 18/1996 Z.z. zo 14. novembra 1995 o cenách v znení zákona č. .../2000 Z.z. Tento zákon upravuje pravidlá dohodovania, uplatňovania, regulácie a kontroly cien výrobkov, výkonov, prác, služieb, nájmu a nehnuteľností a pôsobnosť orgánov štátnej správy v oblasti cien tovaru pre tuzemský trh vrátanie cien tovaru z dovozu a cien tovaru určeného na vývoz.