EU a problém stárnoucí populace
Zpráva Európskej únie "Európa všetkých vekových skupín". Dôsledky demografického starnutia v Európe. Politika zamestnanosti a jej prispôsobenie procesu starnutia obyvateľstva. Prispôsobenie výšky dôchodkového veku a dôchodkov starnutiu populácie. Riešenie zdravotnej starostlivosti prostredníctvom zdravého starnutia.