Ekonomická elita Slovenskej republiky je nespokojná, ale žije - Rintel, Igor
Závery prieskumu Názory ekonomických elít na aktuálne otázky vývoja slovenskej ekonomiky, ktorý uskutočnil Inštitút pre verejné otázky v spolupráci s SOPK a EU Bratislava. Oblasti prieskumu: klientelizmus, právo a legislatíva, inštitúcie, peniaze, administratíva, práca, dane, korupcia, politizácia ekonomiky a podmienky podnikania.