Prognóza vývoje obyvatelstva České republiky do roku 2010 - Kokta, Jan
Populačná prognóza - základný podklad pre rozhodovanie a plánovanie. Metodika prognózy vývoja obyvateľstva ČR a východzí stav. Demografický vývoj do roku 2000. Demografický vývoj v rokoch 2001-2005, 2006-2010. (Príloha).