Klient - zložka externého publika v rámci public relations, predpoklad úspešného pôsobenia poisťovne - Kafková, Eva
Charakteristika podstaty poistného vzťahu podľa slov J.A. Wagnera, odborníka a zakladateľa slovenského poisťovníctva. Výklad pojmu public relation (PR). Definície public relations. Výskum v oblasti PR s cieľom získať informácie o aktuálnych vzťahoch poisťovňa-poistený. Výsledky realizovaného prieskumu a výber niekoľkých otázok.