Koncepcia integrácie Slovenskej republiky do Európskej únie v podmienkach Úradu priemyselného vlastníctva Slovenskej republiky - Hudoba, Martin
Základné informácie o Úrade priemyselného vlastníctva SR (ďalej len ÚPV SR). Jedným s jeho najdôležitejších cieľov je smerovanie Slovenska do európskych štruktúr. Hlavné úlohy ÚPV SR v integračnom procese a ich plnenie. Zabezpečenie integračného procesu. Vplyv integrácie na oblasť priemyselného vlastníctva.