Medzinárodná registrácia ochranných známok - všeobecné informácie - Dibdiak, Ľubomír
Zmluvy upravujúce systém medzinárodnej registrácie ochranných známok (tzv. Madridský systém). Pôsobnosť Madridského systému, územný rozsah ochrany. Postup pri podávaní prihlášky na medzinárodnú registráciu a jej samotný priebeh. Účinky ochrany vo vybraných krajinách. Členské štáty Madridskej dohody a Madridského protokolu.