Aproximácia práva Slovenskej republiky v oblasti duševného vlastníctva - Sedláková, Blažena
Európska dohoda z oblasti duševného a priemyselného vlastníctva uzavretá medzi SR a EÚ. Záväzky SR podľa článku 67 Európskej dohody o ochrane práv duševného, priemyselného a obchodného vlastníctva a ďalšie smernice dôležité v rámci aproximácie práva SR na legislatívu Európskej únie. Ostatné medzinárodné dohovory, zmluvy a dohody.