Ochranné známky a internet - Masnyk, Rastislav
Ochranná známka a názov domény na internete. Zdroje konfliktu medzi doménovým menom a ochrannou známkou. Procesné právo a hmotné právo vo vzťahu k internetu. Náčrt ďalšieho vývoja.