Prihláška priemyselného vzoru a podnikový priemyselný vzor - Vojčík, Peter
Podanie prihlášky priemyselného vzoru. Charakteristika prihlasovateľa, pôvodcu a spolupôvodcov priemyselného vzoru. Právo zamestnávateľa podať prihlášku priemyselného vzoru. Písomné upovedomenie zamestnávateľa pôvodcom podnikového vzoru. Prechod práva podať prihlášku priemyselného vzoru na pôvodcu. Právo pôvodcu na primeranú odmenu voči zamestnávateľovi. Práva a povinnosti po skončení pracovného pomeru pôvodcu so zamestnávateľom. Uvedenie pôvodcu v prihláške priemyselného vzoru a obsah prihlášky.