General Electric: Šesť Sigma - Hardmeier, Christoph
Zavádzanie programu kvality Six Sigma realizovaným v spoločnosti General Electric Company (GE). Vysvetlenie logiky Six Sigma, charakteristika jednotlivých bodov: Spokojnosť zákazníka, ovládnutie procesu, meranie, metodika zlepšovacích projektov. Úlohy, ktoré majú špecialisti Six Sigma.