Zákonné a zmluvné povinnosti poisteného - Fekete, Imrich
Poistníkovi a poistenému vyplývajú z uzavretého poistného vzťahu nielen práva, ale aj celý rad povinností. Povinnosť poistníka platiť poistné. Zmluvné povinnosti poisteného (poistníka). Povinnosti poistníka pri uzavieraní zmluvy. Povinnosti poisteného (poistníka) počas platnosti zmluvy. Povinnosti poisteného po vzniku poistnej udalosti.