Economic Development of Slovakia in 1999 (Study Prepared on Behalf of the United Nations Economic Commission for Europe) - Okáli, Ivan
Prehľad vývoja slovenskej ekonomiky v roku 1999. Vývoj výroby tovarov a služieb. Vývoj hrubého domáceho produktu, cien, trhu práce. Zahraničný obchod, platobná bilancia a zahraničný kapitál. Finančná a menová politika. Výhľad na rok 2000.