Integrovaný opis systému manažérstva - Sýkora, Zdenek
Prístup k integrovanému opisu systému manažérstva realizovaného podľa noriem radu ISO 14001. Osnova integrovanej štruktúry. Použitie štruktúry v osnove približne podľa ISO 14001, ktorá umožňuje doplniť prvky z iných noriem pre systémy manažérstva.