Selfassessment - efektívny nástroj identifikácie silných a slabých stránok organizácie - Kucko, Ladislav
Historické podmienky vzniku selfassessmentu. Nová dimenzia v manažérstve kvality v 90. rokoch. Charakteristika nových prvkov v manažérstve kvality. EFQM Excellence model hodnotenia podnikateľskej výnimočnosti. Segmenty modelu EFQM. Selfassesment (samohodnotenie) - efektívny nástroj zlepšovania výkonnosti oprganizácie. Definícia základných podmienok kvalitného samohodnotenia.