Modelovací prostředky pro zdokonalování procesů systému jakosti - Prášek, Roman
Modelovanie a výber vhodného modelovacieho prostriedku pre skúmané problémy a zdokonalovanie procesov systému kvality. Vyjadrenie všeobecných požiadaviek na modelovacie prostriedky. Využitie jazykov v modelovacom prostriedku. Postupové diagramy, CASE nástroje a Petriho siete. Charakteristika jednotlivých modelovacích prostriedkov. Model požičovne áut pomocou postupového diagramu, Petriho siete, diagramu toku informácií a pomocou entitne-relačného diagramu.