Systémové uplatnenie výskumu trhu v komplexnom manažérstve kvality - Jedlička, Milan
Súvislosť komplexného manažérstva kvality s výskumom trhu. Filozofia využívania výskumu trhu. Marketingový informačný systém. Rozhodujúce činnosti výskumu trhu vo vzťahu k TQM. Najtypickejšie aktivity výskumu trhu v etape predvýroby, výroby a povýroby. Model súčinnosti výskumu trhu a ďalších nástrojov marketingu v prospech TQM.