Manažérska tvorivosť a jej miesto v manažérstve kvality - Horňák, František
Kvalita a kreativita - "2K" ako dôležitý faktor úspechu podnikov. Orientácia na znaky, ktoré tvoria základ kreatívnych schopností manažéra. Hľadanie manažérov s tvorivými schopnosťami. Odborná psychodiagnostika. Ďalším dôležitým faktorom ovplyvňujúcim "2K" je tvorivá podniková kultúra. Vytváranie organizačných foriem a štruktúr, ktoré determinujú tvorivé prostredie podniku.