Národný program kvality do roku 2003 - Gacíková, Katarína
Rozhovor s viceprezidentom Slovenskej spoločnosti pre kvalitu Ing. J. Roháčom, CSc. Charakteristika Národného programu kvality SR do roku 2003. Priority a ciele NPK. Aktivity a výsledky Slovenskej spoločnosti pre kvalitu (SSK).