Zdokonaľovanie výučby spoločenských a humanitných vied na technických univerzitách - Duda, Emil
Určité nedostatky vo vyučovaní spoločenských a humanitných vied na technických univerzitách. Spoločenské a humanitné vyučovacie disciplíny majú pomôcť k formovaniu technických odborníkov s univerzitným vzdelaním. Názory na vypracovanie vzdelávacích štandardov humanitnej prípravy študentov technických univerzít.