Zisťovanie vekovej štruktúry študentov I. ročníka vysokých škôl a ich absolventov v roku 1998 - Petrášová, Alexandra
Štatistický úrad SR zisťoval v I. štvrťroku 1999 vekovú štruktúru študentov I. ročníkov a absolventov vysokých škôl vo všetkých formách štúdia. Výsledky štatistického prieskumu. Štatistické údaje.