Ombudsman a prokurátor - Beneč, Štefan
Problém zavedenia funkcie ombudsmana. Vzťah ombudsman a prokurátor v netrestnej oblasti mimosúdnej. Činnosť prokuratúry podľa zákona č. 314/1996 Z.z. o prokuratúre. Oprávnenia ombudsmana.