Problematika financování vysokého školství "z druhé strany": pomoc studentům - Goulliová, Květa
Európska komisia vydala v roku 1999 štúdiu Finančná pomoc vysokoškolským študentom v Európe. Štruktúra štúdie. Prvá časť - Popis súčasných systémov finančnej podpory študentov. Druhá časť - Kontextová analýza. Prílohou štúdie sú prehľady vývoja sociálnej pomoci študentom. Finančná pomoc a princípy spoločnosti. Systémy finančnej pomoci v jednotlivých krajinách. Historická analýza.