Lízingový spôsob odpisovania prenajatej veci - Feketeová, Anna
Podstata lízingovej metódy odpisovania. Podmienky uplatňovania lízingových odpisov. Lízingový spôsob odpisovania prenajatej veci. Postup prenajímateľa lízingovej metódy odpisovania. Praktické príklady.