Porušovanie práv k počítačovým programom - Susko, Boris
Počítačové programy sú primárne chránené autorským právom, a to priamo zákonom č. 383/1997 Z.z. Neoprávnené používanie a rozširovanie počítačových programov. Plagiátorstvo. Neoprávnené vytváranie národných verzií počítačových programov.