Systém ochrany vkladov - Jánoš, Daniel
Legislatívne zabezpečenie systému ochrany vkladov v EÚ. Účasť úverových inštitúcií na systéme poistenia vkladov. Poistenie vkladov u zahraničných subjektov. Vylúčenia zo systému poistenia vkladov. Legislatívne zabezpečenie systému ochrany vkladov na Slovensku. Základné zásady systému ochrany vkladov v SR.