Podmienky poskytovania hypotekárnych úverov - Horvátová, Eva, 1958-
Základné podmienky poskytnutia hypotekárneho úveru. Základné formy zabezpečenia hypotekárneho úveru. Čerpanie a splácanie hypotekárneho úveru.