Privatizácia slovenských telekomunikácií - Andacký, Jozef
Z obsahu: Odysea slovenských telekomunikácií. Dvaapolročná príprava na úplnú liberalizáciu. O použití výnosu z privatizácie ST rozhodne parlament. Telekomunikácie majú navyše tisíce zamestnancov. Deutsche Telekom expanduje, aby vykryl straty z domova. Viaceré štáty sa bránia vstupu zahraničných vlád do telekomunikácií.