Prognóza vývoje bankovního a finančního trhu - Czesaný, Slavoj
Predikcia vývoja trhových segmentov bankového a finančného sektora je charakterizovaná pomocou indikátorov miery úspor a investícií, bankových vkladov, úverovej emisie a štruktúry úrokových sadzieb. Vplyv rizika na vývoj bankových a finančných trhov.