Metody řízení úvěrového rizika obchodních bank - Magdon, Antoni
Spôsoby a metódy riadenia úverového rizika v obchodných bankách v Poľsku. Riziko - neodlúčiteľná charakteristika bankovej činnosti. Úverové riziko - najvýznamnejšie ohrozenie bánk. Vonkajšie regulačné pravidlá zníženia úverového rizika. Vnútorné bankové postupy pre obmedzenie úverového rizika.