Finanční služby a pojišťovnictví - Mesršmíd, Jaroslav
Vymedzenie finančných služieb v Európskej únii. Špecifické postavenie poisťovníctva. Vznik a rozvoj bankopoistenia a nové distribučné kanály (telefón, internet, banka). Perspektívy bankopoistenia v Európskej únii. Vývoj poisťovníctva a bankopoistenia v ČR. Regulácia v oblasti bankopoistenia.