Controlling nákladů - jeden ze základních pilířů řízení ziskovosti - Stejskal, Jiří
Štruktúry, úlohy a nástroje controllingu nákladov. Controlling štruktúry nákladov. Controlling príčiny vzniku nákladov. Controlling nákladovej flexibility. Praktické opatrenia k trvalému zlepšeniu výsledku.