The Banker: Americká Citygroup naďalej svetovou jednotkou - Suďa, Pavol
Top 1000 najväčších bánk sveta priniesol americký magazín The Banker vo svojom júlovom čísle. Na čele sa umiestnila americká Citygroup nasledovaná Bank of America. Postavenie Deutsche Bank. Zosilneli aj pozície japonských bánk. Pozície východoeurópskych bánk.