Zdrojový přístup k tvorbě konkurenční výhody - Hron, Jan
Zdrojový prístup k získaniu konkurenčnej výhody vychádza z vymedzenia zdrojov a kompetencií podniku, ohodnotenia jeho ziskového potenciálu, výber účelnej stratégie a identifikácie nedostatkov a obnovy zdrojov. Prístupy k riešeniu konkurenčnej výhody. Tvorba konkurencieschopnej stratégie podniku s využitím zdrojového prístupu - úvod do problému.