Sociálne dávky - prídavky na deti - Tekulová, Zuzana
Výklad právnej úpravy prídavkov na deti podľa zákona č. 193/1994 Z.z. s príkladmi. Nárok na prídavky na deti, definícia nezaopatrenosti dieťaťa, výška prídavkov na dieťa a uplatnenie nároku na prídavky na deti.