Návrh koncepcie kontroly vo verejnej správe nie sú vytvorené administratívne štruktúry na účinnú nezávislú finančnú kontrolu - Paulová, Simona
Pripomienky k fungovaniu verejnej správy na Slovensku a obsah pripravovanej reformy verejnej správy zahŕňajúci jej decentralizáciu a modernizáciu: Nedostatky kontrolného systému SR, nedostatky vo finančnej kontrole a v kontrole riadenia, miestna úroveň verejnej správy, kontrola na úrovni vyššieho územného celku.