Předpoklady zvyšování konkurenceschopnosti českého zemědělství - Doucha, Tomáš
Príspevok je zameraný na schopnosť rozvoja či prežitia súčasnej štruktúry poľnohospodárstva ČR ako jedného z aspektov konkurencieschopnosti. Súčasná ekonomická situácia poľnohospodárskych podnikov. Prejavy trvalej udržateľnosti súčasného poľnohospodárstva ČR a jeho nižšej konkurencieschopnosti. Vymedzenie predpokladov zlepšenia tejto situácie v rámci opatrení štátu, poľnohospodárskej politiky a opatrení v samotných poľnohospodárskych podnikoch.