Kategorie konkurenceschopnosti a její měření na příkladu agrárního sektoru ČR - Tvrdoň, Jiří
Štrukturálne zmeny v rozsahu agregovanej ponuky poľnohospodárskej produkcie a jej skladby, ktoré sú odrazom skutočnej konkurencieschopnosti českých poľnohospodárskych produktov na domácom a zahraničnom trhu. Vymedzenie konkurencieschopnosti poľnohospodárstva v dlhodobom časovom horizonte. Vývojové tendencie agregovanej ponuky poľnohospodárskych výrobkov. Vývojové tendencie komoditnej štruktúry.