Pozvanie do OECD je nielen ocenením, ale aj záväzkom - Hajšel, Robert
Na jeseň tohto roku sa Slovensko stane členom Organizácie pre hospodársku spoluprácu a rozvoj (OECD). Potvrdenie reformného smerovania SR. Členstvo v OECD prispeje k zvýšeniu transparentnosti ekonomického prostredia. Zvýšenie ratingového hodnotenia SR.