Financovanie nákladov na lieky môžu zachrániť zdroje z doplnkového poistenia a pripoistenia - Velecký, Milan
Z obsahu: Financovanie nákladov na lieky. Spotreba liekov by nemala rásť na úkor verejných zdrojov v zdravotníctve. Zmena kategorizácie liekov. Dlhy z minulých rokov ohrozujú funkčnosť subjektov liekového reťazca. Štruktúra ceny lieku. Zvýšenie spoluúčasti pacienta na úhrade liečív.