Zemědělské dotace a zvyšování konkurenceschopnosti zemědělství České republiky - Vinohradský, Karel
Pôsobenie dotačných nástrojov poľnohospodárskej politiky na vývoj konkurencieschopnosti poľnohospodárskych podnikov ČR. Praktická realizácia dotačnej podpory poľnohospodárstva v rámci realizácie ekonomickej reformy. Podmienenosť rastu konkurencieschopnosti českého poľnohospodárstva štrukturálnymi premenami. Vývoj objemu poľnohospodárskej produkcie a produktivity. Rámcové požiadavky na zmeny v dotačnej podpore poľnohospodárstva.