Charakteristické znaky zdrojového přístupu - Tichá, Ivana
Zdrojový prístup k formulovaniu konkurenčnej stratégie. Prehľad prístupov. Definície základných pojmov - zdroje, podnikový potenciál, kompetencie. Vymedzenie základných pojmov a vzťahov medzi nimi z hľadiska rôznych vedných disciplín. Na základe znakov, ktorými sa zdrojový prístup odlišuje od iných prístupov sú definované strategické zdroje podniku a vyvodené dôsledky pre podnikateľskú prax. Vzťah zdrojového prístupu ku strategickému riadeniu.