SAVA dohliada na kvalitu výskumov trhu a verejnej mienky - Bačišin, Vladimír
Profil Slovenskej asociácie výskumných agentúr (SAVA): história jej vzniku, náplň a predmet jej činnosti, základné štandardy SAVA pri dodržiavaní pravidiel výskumov, priebeh ankiet, zaškoľovanie anketárov. Zoznam členov SAVA.