Väčšina produktov sa dnes vo svete kupuje vďaka silnej značke - Pauco, Vladimír
V posledných rokoch vystupuje do popredia marketing ako rozhodujúca disciplína pri umiestňovaní produktov na trhu. Nový koncept marketingu - branding. Brand manažment produkty už predpredáva a vytvára značky v mysli zákazníkov. Kvalitnú značku oceňujú spotrebitelia vernosťou výrobkom firmy. Udžiavanie značky.