Zoznam: Prvá zahraničná investícia do slovenského tvorcu internetového obsahu - Andacký, Jozef
Spoločnosť Zoznam, s.r.o. Banská Bystrica, prevádzkovateľ rovnomenného internetového portálu, predala 49 perc. podiel v spoločnosti švédskej firme Scandinavia Online (SOL). Charakteristika portálovej stránky www.zoznam.sk. Predpokladaný zisk Zoznamu zo vstupu SOL. Význam vstupu SOL do Zoznamu. Vstup zahraničných investorov do firiem podnikajúcich v poskytovaní prístupu do internetu.