Kúpele Štrbské Pleso nevylučujú vstup investora - Velecký, Milan
Problémy kúpeľov Štrbské Pleso, a.s. Štrbské Pleso - pokles tržieb, nárast straty. Výmena vedenia firmy. Predpokladaný budúci vývoj kúpeľov - orientácia na komerčné aktivity. Vysoké finančné náklady, ktoré súvisia najmä so splácaním úverov. Pokles počtu pacientov. Rekonštrukcia kúpeľov. Vybrané hospodárske ukazovatele Kúpeľov Štrbské Pleso.